Pita umpluta cu chiftele din fasole neagra


20161029_151657-01-02

8 PORTII

TIMP DE PREPARARE : 30 MINUTE

                                                                 INGREDIENTE:

250 G. FASOLE NEAGRA FIARTA( SAU FASOLE ROSIE)

4 CIUPERCI MEDII

50G ARDEI GRAS ROSU TOCAT

50G PESMET

50G FAINA ALBA

1LG.ULEI MASLINE/FLOAREA SOARELUI

1 CEAPA ROSIE MEDIE

2 CARTOFI MEDII SEMIFIERTI IN PREALABAIL(10 minute)

1LG. USTUROI PRAF

1LG. PAPRIKA AFUMATA

PATRUNJEL TOCAT

SARE SI PIPER DUPA GUST

TOFU AFUMAT (OPTIONAL PENTRU RAZUIT)

                                                                 MOD DE PREPARARE :

        Ardeiul gras, ceapa si ciupercile se calesc intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline pana ce capata o culoare rumenita.Pasati sau puneti la blender fasolea fiarta pentru 1-2 minute pana obtineti o textura pentru chiftele ( nu trebuie sa fie pasta).Adaugati apoi fasolea, legumele calite,patrunjelul tocat si cartoful maruntit intr-un bol impreuna cu condimentele necesare.Preincalziti cuptorul la treapta 5 (200C) si pregatiti o tava si o hartie de copt si ungeti cu putin ulei pentru a nu se lipi.Intre timp, formati din toata compozitia chiftele medii ca pentru un burger.Introduceti chiftele la cuptor 30 minute si le intoarceti la 15 minute in functie de cuptor.Eu le-am lasat la racit, apoi le-am servit cu ardei copt, castravete murat , pita de casa si maioneza din iaurt de soia.Le puteti savura si intr-o chifla de burger si cu alte topinguri preferate 🙂

Reclame

4 gânduri despre “Pita umpluta cu chiftele din fasole neagra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s