Burger din fasole neagra

3-4 PORTII

TIMP DE PREGATIRE:30 MINUTE


INGREDIENTE:


150G  fasole neagra sau rosie

50g morcov

50g ardei kapia

2 usturoi

5 ciuperci champgnion

1 ceapa rosie

50g paine (uscata sau faramitata)

1lg faina integrala (sau de care aveti)

1lg ketchup

1lg mustar

1/2 lgt ulei masline/floarea soarelui

sare, piper si chilli dupa preferinte


13173787_1276263665734981_4083412237718734941_n                                                                                                         MOD DE PREPARARE:

     Ceapa, ardeii, morcovii si ciupercile se toaca marunt si se calesc la foc mediu cu 1/2 ulei  in jur de 5 minute.Se adauga usturoiul tocat si se caleste pentru inca 2 minute.Turnati in compozitie ketchpul si mustarul si amestecati totul foarte bine.Dupa ce compozitia s-a racit se adauga in robotul de bucatarie (se poate si manual) fasolea cu restul ingredientelor deja pregatite si se toaca /mixeaza usor.Formati aprox. 3-4 burgeri, ungeti cu putin ulei si se coc la cuptor(200C) cate 10 minute pe fiecare parte sau in tigaie 5 minute.Ca toppinguri eu am folosit ardei copt, avocado, rosie si chifla de casa 🙂 Sunt super deliciosi si merita sa ii incercati 🙂

Anunțuri

Un gând despre “Burger din fasole neagra

  1. Pingback: 7 idei de cina rapida vegana – Land of Love

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s