Fusilli integrale cu sos alfredo

  Nu exista saptamana in care sa nu ma gandesc la o reteta noua de paste 🙂 De aceea m-am gandit sa impart cu voi o noua metoda de a face un sos excelent.

img-20161218-wa0000-01

2 Portii

Timp de pregatire:30 minute

INGREDIENTE:

200g fusilli integrale(sau alte paste dupa preferinte)

150g ciuperci albe champgnion

1 lgt ulei masline

25g rosii uscate taiate marunt

1 buc. usturoi

30g rucola

Pentru sosul alfredo:

250g conopida(maruntita inainte)

250ml lapte de soia(sau alt lapte vegetal)

3 lg. fulgi de drojdie

1lgt amidon porumb

sare si piper dupa gust

parmezan vegan din caju (optional)

MOD DE PREPARARE :

1.Caliti ciupercile in tigaia incinsa aproximativ 10 minute (pana se elimina apa complet) si adaugati si usturoiul maruntit la final.Dupa ce este gata lasati deoparte.

2.Fierbeti conopida maruntita in laptele de soia 15 minute la foc mediu.Cand este gata adaugati compozitia intr-un blender impreuna cu  fulgii de drojdie,amidonul din porumb, sarea,piperul si parmezanul din caju.Blenduiti pana ce obtineti un sos cremos.

3.Adaugati sosul, rosiile uscate maruntite si rucola  peste ciupercile din tigaie si amestecati totul foarte bine.

Serviti-le calde, sosul de conopida este excelent si asa veti simti cremozitatea lui 🙂 Sper sa va placa 

PS:pastele se servesc daca doriti cu un pahar de vin alb sau rose 🙂 

Adriana va doreste o duminica minunata!

Va multumesc ca imi vizitati retetele 🙂

 

Reclame

Un gând despre “Fusilli integrale cu sos alfredo

  1. Pingback: 4 retete de paste rapide si delicioase | VegLifestyle

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s