Salata „vitamina”

   M-am gandit sa prepar aceasta salata „vitamina” in momentul in care imi doresc sa mananc mai multe legume si fibre la o singura masa :)Multitudinea de culori si mirosuri intotdeauna ne-a facut sa  savuram cu pofta orice fel de mancare 🙂 Avocado ofera  retetei  textura si o cremozitate incredibila 🙂 Se prepapra rapid si e excelenta atat pentru pranz cat si pentru cina.

Iata reteta mea:img-20161221-wa0010-01

2 PORTII

TIMP DE PREPARARE:20 MINUTE

INGREDIENTE:

100g orez fiert (eu am folosit brun)

1 cartof dulce copt

100g fasole fiarta (am folosit alba, puteti folosi ce fasole doriti)

1 avocado

4-5 frunze de varza kale

1/2 ardei rosu

200g ciuperci calite

1 lgt ulei masline (pentru calirea ciupercilor)

sare si piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:

1.Dupa ce ati fiert orezul si fasolea (eu de obicei fierb mai multa fasole si o pastrez la frigider in caserola), coaceti un cartof dulce si caliti ciupercile in tigaie incinsa pentru 10 minute.

2.Cand toate ingredientele sunt pregatite, amestecati-le pe toate intr-un bol .Amestecati pana ce avocado se poate intrepatrunde in celelalte legume si pana obtineti o textura putin cremoasa.

Cand este gata o puteti servi si cu crutoane daca doriti insa eu am preferat fara si m-am bucurat de aroma mixului de legume:)Sper sa va placa reteta si sa o savurati cu cei dragi 🙂

Si nu uitati: vitaminele si fibrele sunt importante 🙂

Zi minunata!

Adriana

 

Reclame

2 gânduri despre “Salata „vitamina”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s