Sandwich cu dovlecel pane, kale si tofu

    Sarbatorile trec  si cu asta trece si pofta de sarmale 🙂 M-am gandit ca s-ar potrivi perfect un sandwich cu dovlecel pane dupa ospatul de Craciun.Ce-i drept nu putem manca sarmale zilnic, sa recunoastem 🙂 asa ca trebuie sa incercam si altceva 🙂

Iata reteta mea :

2 PORTII

TIMP DE PREPARARE:15 MINUTEimg-20161221-wa0004-01

INGREDIENTE:

dovlecel pane:

2 dovlecei normali sau zucchini

100g faina alba

200ml lapte de soia

100g pesmet

ulei pentru prajit

sare si piper dupa gust

Umplutura sandwich:

4 felii de paine integrala (eu folosesc Chef Gourmand de la Vel Pitar)

1 avocado

2 castraveti murati

2 rosii

4 felii de tofu

3 frunze varza kale

mustar si ketcup

Mod de preparare:

1.Dovleceii se  spala si se feliaza in fasii nu foarte subtiri.

2.Fiecare parte va trece prin faina, lapte si pesmet de doua ori pana se formeaza o crusta mai groasa.

3.Fiecare felie de dovlecel se aseaza in tigaia incinsa cu ulei si se rumenesc pe fiecare parte 5-7 minute.Cand obtineti o crusta crocanta inseamna ca dovlecelul este gata.

4.Lasati-l cateva minute la racit  si cand este gata aranjati sandwich-ul dupa cum doriti sau folosind topping-urile  mele 🙂

O sa va placa foarte mult si il puteti servi ca atare sau alaturi de o portie de cartofi „prajiti” la cuptor.

Reclame

2 gânduri despre “Sandwich cu dovlecel pane, kale si tofu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s