Supa de legume si fasole afumata

    Este perfecta pentru vremea de afara😀😀 Eu prefer fasolea fiarta in casa insa puteti folosi si conserva 🙂 iata reteta:

3-4 portii

Timp de preparare:40 minute

INGREDIENTE:

20170109_200551-01.jpeg250g fasole fiarta

1 morcov

2 cepe mici

1 pastarnac mic

4 bete mici de telina apio

1 ardei kapia

1 leg patrunjel fresh

2lg boia afumata

1lgt cimbru uscat

1lgt turmeric

1/2 lgt amidon de porumb(optional)

2 lg ulei de floarea soarelui

3 foi de dafin

250gsos de rosii

50g bulion

Sare si piper dupa gust

1.5 litri apa filtrata

MOD DE PREPARARE:

1.Caliti intr-o oala incinsa ceapa aprox.5 minute.Adaugati apoi morcovul, telina apio, pastarnacul si ardeiul kapia taiate cubulete si lasati totul la inabusit😀😀(supa va fi mult mai aromata).

2.Turnati apa filtrata si fierbeti aproximativ 30 de minute.Eu adaug bulionul dupa 10 minute de fierbere impreuna cu condimente(turmeric,cimbru,sare,piper,foi de dafin, amidon de porumb si boia afumata (ingredientul minune😀).

3.Sosul de rosii il adaug in ultimele 5 minute(un truc invatat de la mama mea)😀apoi fasolea deja fiarta si amestec cat sa se cuprinda toate infredientele.

Cand este gata adaug patrunjelul tocat marunt si las oala acoperita circa 10 minute😀😀.Servesc cu ardei iute si muuuulltaaa ceapa rosie😀😀😀

☆Lui Cristian i-a placut foarte mult si sper sa va bucurati de reteta!

Va pup!

Adriana❤❤

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s