Supa crema de mazare galbena si legume calite

Acest preparat mie personal imi place  iarna dar se potriveste perfect si pentru vara 🙂 Este cremoasa, delicioasa iar mazarea galbena e delicioasa ❤

2 Portii

Timp de preparare: 30 minute

INGREDIENTE:

20170127_143040-01
250g mazare galbena uscata

2 bete de telina apio (puteti folosi si radacina de telina)

3 lg miz legume deshidratate fara sare

1 ceapa rosie

2 catei usturoi

1 lgt turmeric pudra

1 lg fulgi de drojdie inactiva

1/2 lg ulei masline

sare si piper dupa gust

PENTRU DECOR: (optional)

1/2 ardei kapia calit

crutoane din paine facute in casa cu ulei de masline, oregano si busuioc

MOD DE PREPARARE:

1.Puneti la fiert mazarea intr-o oala cu 1 litru de apa filtrata pentru aprox.30 de minute.

2.Intre timp intr-o tigaie incinsa caliti ceapa rosie, telina apio si usturoiul pana ce se rumenesc.Cand sunt gata lasati-le deoparte

3.Dupa ce mazarea s-a fiert adaugati toate ingredientele intr-un blender impreuna cu 1/2 cana de apa in care a fiert plus legumele calite si condimentele.

4.Mixati totul foarte bine pana ce obtineti textura dorita 🙂

Mai simplu de atat nici ca se putea 🙂 Sper sa va placa reteta!

Zi minunata!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s