Rondele de dovlecel pané la cuptor

Imi doream foarte mult sa fac o reteta pane fara a praji in baie de ulei dovlecelul 😀.Acest mix e potrivit si pentru vanata sau ciuperci pleurotus (ciupercile sunt foarte bune pane)😀.

Plus de asta se realizeaza extrem de rapid!

Iata reteta:

Timp de preparare:30 minute

INGREDIENTE:

1 dovlecel

75ml lapte de soia

75g faina alba sau integrala

75g pesmet

2 lg de oregano uscat

Sare si piper dupa gust

1/2 lgt amidon de porumb

MOD DE PREPARARE:

1.Feliati dovlecelul in rondele de aproximativ 1 cm grosime

2.Amestecati amidonul cu laptele de soia iar faina si pesmetul le asezati in farfurii intinse.

3.Treceti fiecare parte din dovlecel prin faina, apoi lapte si apoi pesmet (pesmetul se amesteca cu oregano sare si piper) si repetati acest procedeu pentru fiecare parte de dovlecel.

4.In cuptorul preincalzit la treapta 4 (180C) asezati o hartie de copt pe tava unsa cu 1/2 lg de ulei.

5.Coaceti dovleceii 20-25 de minute dar ii mai verificati din cand in cand in functie de cuptor :).

Dupa ce sunt gata ii lasati la racit cateva minute.

Eu i-am servit cu salata orientala de cartofi si un sos marinara foarte foarte gustos 🙂

Sos marinara:

100g pasatta de rosii

50g sos de ardei

2 lg busuioc uscat

1 catel de usturoi pasat

Sper sa va placa reteta 😀😀20170208_143225-01

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s