Conopida la cuptor cu turmeric si rosii cherry

Nu mi-am imaginat niciodata ca aceasta leguma minunata, conopida poate sa aiba un gust excelent­čĹŹ­čśŐ!
Iata reteta mea:
14572433_1023294534464490_4142165510307218880_n

1 conopida intreaga

4 rosii medii/ sau 6 rosii cherry(dupa preferinta fiecaruia)
2 lingurite turmeric
2 linguri ulei masline( sau de care aveti la indemana:floarea soarelui,rapita,canola etc.)
Cateva frunze de patrunjel pentru asezonare
Sare si piper dupa gust
Conopida o curatati si spalati foarte bine, apoi o puneti la scurs pe un servetel de bucatarie.Intre timp taiati rosiile in cubulete medii iar apoi asezati-le impreuna cu conopida intr-un bol mare.Din restul ingredientelor ramase( turmeric, ulei, sare si piper) faceti un dressing si turnati-l peste legume.Amestecati bine si lasati-le 10 minute astfel incat aroma turmericului sa le cuprinda ­čśŐ.
Preincalziti cuptorul la 180 grade C ( treapta 4) si apoi asezati totul pe o tava cu hartie de copt pentru aproximativ o ora in functie de cuptorul dumneavoastraÔś║.Verificati si intoarceti cu o spatula conopida la fiecare 15-20 minute.
Dupa ce legumele sunt gata asezonati totul cu patrunjel tocat marunt.
Sper sa va placa reteta de azi­čśŐ­čśŐ­čśŐ
Pofta buna!

Reclame

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s