Carnati din hrisca si linte rosie serviti cu cartofi noi la cuptor si salata de castraveti

Am descoperit aceasta reteta minunata de carnati si deja pot sa spun ca o ador! Nu eram foarte incantata de hrisca insa dupa ce am gatit-o asa m-am indragostit :))).

Iata reteta pentru aproximativ 10 carnati de marime medie:

TIMP DE PREPARARE:20 DE MINUTE

COST reteta:4 lei

INGREDIENTE:20170323_202356-01.jpeg

50g hrisca maro 

50 g linte rosie

1 lg pesmet

1 lg faina alba sau integrala

1 lgt ulei de masline

2 lgt paprika afumata

1/2 leg patrunjel

2 catei de usturoi

1 lg fulgi de drojdie inactiva

1 lgt cimbru

1 lg mix de supa de legume uscat

2 lg de apa

MOD DE PREPARARE:

1.Hrisca si lintea o fierbeti la foc mic 10 minute in apa in care ati pus mixul pentru supa.

2.Dupa ce s-au fiert le lasati la racit 5 minute iar jumatate din compozitia obtinuta o pasati la blender sau cu o furculita.

3.Intr-un bol mare amestecati toate ingredientele din lista si apoi formati carnatii dupa marimea si forma dorita.Eu am facut 10 si i-am facut in tigaie unsa cu putin ulei insa ii puteti gati si la cuptor sau la grill  ❤

Sunt foarte buni si i-am servit fix ca in imagine. 🙂

Zi minunata tuturor !

Reclame

11 gânduri despre “Carnati din hrisca si linte rosie serviti cu cartofi noi la cuptor si salata de castraveti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s