Briose coapte cu cartofi si ceapa rosie

  Iubesc aceasta retetaaaaa 🙂 este atat de simpla si delicioasa incat veti dori sa o gatiti zilnic :))

  Este un aperitiv perfect pentru mic dejun, pranz sau cina.Noua ne-a placut foarte mult si o sa repetam curand reteta :).

  Pana atunci o impartasesc cu voi ❤

TIMP DE PREGATIRE:30 DE MINUTE

INGREDIENTE:

450g cartofi albi sau rosii ( in functie de preferinte)

1 ceapa rosie mare

1/2 legatura de patrunjel tocat marunt

2 lg de ulei cocos

1 lg amidon de porumb sau de tapioca

sare si piper dupa gust

1/2 lgt oregano

1/2 lgt cimbru

1 catel de usturoi tocat maruntIMG_20170806_115649_556

MOD DE PREPARARE:

1.Preincalziti cuptorul la 190 C.

2.Cartofii ii dati prin razatoarea mare iar ceapa o tocati cat puteti de marunt,dupa care adaugati toate ingredientele intr-un bol si amestecati foarte bine.Este de preferat sa lasati compozitia 5-10 minute sa se intrepatrunda toate aromele :).

3.Intr-o tava de briose (unsa in prealabil cu putin ulei de cocos sau de care aveti la indemana) turnati aproximativ 2 linguri din compozitie in fiecare forma .

4.Coaceti briosele 15-20 de minute in functie de cuptorul vostru.Va dati seama ca sunt gata cand acestea capata o culoare aurie.

5.Le lasati la racit si apoi le serviti cu ce doriti …se potrivesc foarte bine cu un sos de ketchup cu chilli (optional) cu salata, hummus, rosii etc.

Sper sa va placa reteta si ne auzim cat de curand 🙂

Zi frumoasa tuturor

A.20170805_145245-01

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s