Reteta de unt vegetal

    Reteta asta de unt e atat de buna incat nu o sa reziste prea mult in frigider :)) va avertizez de acum :)!

     Se face super simplu, e gluten free,  plus de asta e pe baza de caju si ulei de cocos ❤ combinatia ideala!Se topeste perfect si il puteti servi cu gem,dulceata, rosii,busuioc si sare ..sau ce va place ! Eu l-am depozitat intr-un borcanel de 200ml cu capac inchis bine.

20171016_140050-01

INGREDIENTE:

70g caju crud  hidratat (daca nu aveti un blender prea puternic)

5 lg de lapte de migdale fara zahar de prferat( puteti folosi si de soia dar nu o sa iasa prea alb)

1/2 lgt otet de mere

1 lgt fulgi de drojdie inactiva

2 lg de ulei de masline

100g ulei de cocos la temperatura camerei ( de preferat deodorizat daca nu va place gustul prea intens)

un varf de sare

1 borcan de 200 ml cu capac20171016_140029-01

   Modul de preparare este unul extrem de simplu anume toate ingredientele se adauga in blender si se mixeaza pana ce compozitia devine foarte moale si cremos, dupa care se toarna in borcan si se tine la congelator 2 3 ore pana ce se intareste bine bine :).

    Se pastreaza apoi in frigider 2-3 saptamani.

    Sper sa va placa reteta si sa o incercati! Merita 🙂

  Zi frumoasa!

  Adriana.

pixlr_20171017211019067

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s