Drob din naut si legume in crusta de sos barbeque

Continui seria retetelor #ManancResponsabildeSarbatori cu un delicios drob din naut si legume aromatizat cu o crusta de sos barbeque .

Cine spune ca nu putem manca drob de Sarbatori ?:) si sa nu spunem ca este cu mult mai sanatos si super satios ! Celor care nu le este permisa carnea de porc in alimentatie dar nu numai se pot bucura din plin de aceasta delicatesa .Mai mult de atat se poate face si in varianta fara gluten!

Sper sa va bucure reteta si sa o preparati de Craciun si sa mancati cat mai responsabil in fiecare zi din noul an 🙂

20171130_180248-01.jpeg

Timp de preparare:50-60 de minute

INGREDIENTE :

-400g naut fiert PRIMEAL   ( https://alimentespeciale.ro/naut-natur-370ml/103824.htm )

-2 tije de telina tocate marunt

-1/2 legatura de marar fresh

-1/2 ceapa rosie tocata marunt

-1/2 fir de praz tocat

-1 ceapa verde tocata

-2 catei de usturoi

-2 lg de bulion

-2 lg seminte de in macinate

-150g pesmet sau daca nu consumati gluten fulgi de ovaz

-1 lgt boia afumata

-3 lg sos de soia

-2 lg de lapte de soia( fara zahar de preferat)

-2 lg ulei de cocos sau masline eu am folosit cocos  ( https://alimentespeciale.ro/barco-ulei-de-cocos-x-1000ml/102611.htm )

Pentru glazura barbeque

-1 lg sirop agave

-60g bulion

-1 lg sos de soia

-1 lg boia afumata

-1 lg usturoi granulat

-1 lg otet de mere

20171130_173824-01.jpeg

MOD DE PREPARARE:

-Preincalziti cuptorul la treapta 4 (200 C).

-Intr-un blender adaugati ingredientele pentru drob ( in afara de cele pentru glazura) si pulsati-le pana ce obtineti o textura grunjoasa ( nu trebuie sa fie prea fina).

-Pregatit o forma de cozonac tapetata cu hartie de copt si turnati compozitia in ea.Se coace 30 de minute .

-Intre timp pregatiti glazura amestecand intr-un castron toate ingredientele iar dupa ce drobul se coace 30 de minute intindeti glazura peste drob si mai coaceti inca 20 de minute.

20171130_180136-01.jpeg

Noi am servit preparatul cu broccoli si cartofi fierti si cu smantana de caju ❤ O minunatie! atat am de zis 🙂

Sper sa va bucurati de reteta si ne auzim cat de curand cu noi surprizeeeeee

Numai bine si nu uitati sa mancati responsabil 🙂

Adriana.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s