Batoane pentru mic dejun cu nuci braziliene si afine uscate

Nu-i asa ca e foarte bine sa ne trezim dimineata si sa luam o gustare delicioasa si apetisanta ?:)

Noua ne plac mult batoanele, in special cele pe care le facem noi ,mult mai mult fata de cele din comert.

Azi va propun o reteta de batoane pentru mic dejun pe care le-am creat cu ajutorul celor de la http://www.obio.ro si sper ca aceasta reteta sa fie pe placul vostru!20180312_072405-01

INGREDIENTE: ( 2-4 batoane)

Timp de preparare :25 minute

-50g fulgi de ovaz 

-50g curmale medjool  (  http://www.obio.ro/curmale-medjool-bio-250g.html )

-25g goji  (  http://www.obio.ro/cereale-boabe-seminte-bio/goji-berries-raw-250g.html )

-25g nuci braziliene  (  http://www.obio.ro/super-alimente-bio/nuci-braziliene-organice-250g.html )

-25g nuci pecan  (  http://www.obio.ro/super-alimente-bio/nuci-pecan-raw-organice-250g.html )

-25g afine uscate  (  http://www.obio.ro/fructe-uscate-bio/afine-uscate-125g.html )

-1 lg apa 20180312_072457-01.jpeg

MOD DE PREPARARE:

1.Se macina fulgii de ovaz impreuna cu nucile la robotul de bucatarie.

2.Se paseaza curmalele medjool impreuna cu fructele goji la robotul de bucatarie sau la un mojar cu pistil.

3.Se proceseaza la robotul de bucatarie ovazul , apa si nucile macinate impreuna cu pasta de curmale si goji pana se omogenizeaza compozitia.La sfarsit se amesteca cu  afinele uscate  dupa care se aseaza intr-o forma sau tava si se coc la cuptorul preincalzit la 180C timp de 20 de minute. 20180312_072445-01.jpeg

Noi le-am servit cu lapte de soia bio si pot sa zic ca in ziua respectiva m-am simtit energizata :).

Va imbratisez

Adriana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s