Sos queso cu biscuiti de casa integrali

Ce poate fi mai delicios decat un sos rapid care poate fi savurat atat dimineata cat si seara alaturi de cei dragi?

Sosul queso este un sos aperitiv de origine spaniola, iar varianta lui vegana este chiar mai delicioasa :).

L-am creat utilizand blenderul  #blenderG21 in doar cateva zeci de secunde 🙂 Cunoasteti deja blenderul din postarile mele si il puteti comanda de aici, daca sunteti in cautarea unui aparat rapid si performant :

http://bit.ly/2viq6Hs

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_4152_red

Iata reteta mea de queso :

-100 g de caju crud ( inmuiat cu o noapte inainte in apa )

-30g fulgi de drojdie inactiva

-1 ardei iute verde ( optional, dar reteta originala contine)

-1/2 lgt turmeric

-sare, piper ( dupa gust)

-1 lgt usturoi granulat

-1 lgt ceapa granulata

20180331_143711-01.jpeg

Mod de preparare:

1.Toate ingredientele se dau la #blenderulG21 pana ce obtineti un sos cremos cu o consisntenta grosiera.O sa vedeti cat de rapid se obtine acest sos si cat de apetisant este cu biscuiti, crackersi, nachos sau chiar in paste.

Veti obseva diferenta in a folosi un blender normal pentru acest gen de preparat.

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_4091_red (1)

Eu l-am servit cu crackersi, iar reteta o gasiti tot aici, pe blog:

https://veglifestylesite.wordpress.com/2017/03/19/crackersi-aromati-cu-seminte-de-in/

20180331_143706-01.jpeg

Ne auzim curand cu noi retete #G21 :).

Va doresc o duminica placuta !

Adriana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s