„Buddha Bowl” cu fasole aduki, quinoa colorata si sos olandez

De curand am primit un pachet super dragut din partea celor de la https://vegis.ro/ si m-am gandit cum as putea sa le imbin si sa iasa o reteta super rapida si delicioasa 🙂

Nu stiu daca ati incercat vreodata fasolea aduki, seamana destul de mult cu cea neagra insa mi se pare mai dulce asa ca a trebuit sa ii dau un twist interesant si diferit fata ce aceasta aroma.IMG-20181028-WA0022-01.jpeg

Iata cum am combinat produsele din poza de mai sus :IMG-20181028-WA0013-01.jpeg

1.Am pus la fiert 100g de quinoa tricolora.

2.Intre timp, am incalzit intr-o tigaie fasolea aduki, cu putin ulei de masline si sos iute (daca va place sa mancati iute).

3.Peste quinoa fiarta am adaugat putina sare si piper alb ( sa vedeti ce aroma ofera piperul alb!! )

4.Am adaugat extra broccoli fiert, morcov crud, ridiche, bucati de avocado, rosie si putin busuioc fresh :).IMG-20181028-WA0015-01.jpeg

Sper sa va placa acest preparat si sa va bucurati de o duminica insorita 🙂

Va imbratisez,

Adriana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s