„Icre” din amarant cu ceapa rosie si legume

Nu as fi crezut niciodata ca voi mai manca vreodata icre, si culmea, sa fie mega delicioaseeeee, atat de asemanatoare cu cele adevarate!

Dar, iata ca se poate 🙂20190202_115128-01-01.jpeg

Si va las reteta chiar acum 🙂

Ingrediente:

-50g de amarant ( https://www.vitamix.ro/produs/amaranth-200gr ) eu il pun la inmuiat intainte de a il fierbe

-500 ml. apa filtrata

-1 lgt ulei de in ( da o aroma aparte salatei )

-3 lgt de maioneza vegetala

-1/2 ceapa rosie

-1 lg de suc de lamaie

-1/2 lgt sare

-legume( ridiche, rosie, ceapa, castravete) pentru servit20190202_115330-01.jpeg

1.Amarantul il fierbeti la foc mic pana ce observati ca toata compozitia devine un gel.

2.Lasati-l la racit, dupa care adaugati restul ingredientelor tocate marunt ( in afara de legumele pentru servit)

3.Serviti-l cu paine calda, legume.

O sa va placa la nebunie gustul, iar textura este foarte apropiata de cea a icrelor normale :).

Va imbrstisez,

Adriana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s