Taitei japonezi udon cu sos chilli dulce, tofu si legume

Dupa cum stiti deja, eu iubesc mancarea asiatica de toate felurile 🙂

Cu cat e mai aromata cu atat imi place si mai tare !

Acesti taitei Udon sunt atat de deliciosi incat sigur voi repeta reteta de fiecare data.20190206_184239-01.jpeg

Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru 2 portii :

-160g taitei udon (https://www.getbio.ro/taitei-japonezi-udon-bio-250g/ )

-1 ceapa

-1 ardei kapia

-50g tofu taiat cubulete

-2 catei de usturoi

20190206_184350-01.jpeg

-2 lg sos de soia tamari cu continut redus de sare ( https://www.getbio.ro/sos-de-soia-tamari-cu-continut-redus-de-sare-bio-250ml/ )

-1 lg sos teriaki

-1/2 lgt pudra de ginger

-200 g ciuperci taiate feliute

MOD de PREPARARE:

1.Fierbeti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.

2. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, caliti ceapa, ciupercile si ardeiul.Cand legumele sunt bine rumenite, adaugati sosurile si cateii de usturoi plus pudra de ginger.

3. Amestecati apoi taiteii cu legume si serviti-i cu seminte de susan, ceapa verde si putin chilli 🙂

20190206_184253-01.jpeg

Sper sa va placa reteta si sa va bucurati de ea !

O seara frumoasa,

Adriana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s