Trebuie sa recunosc ca sunt putin sceptica atunci cand vine vorba de retete de paste fara gluten :).
Sa va zic de ce? Nu mi-as fi imaginat niciodata ca sunt atat de delicioase… avand in vedere ca nu au deloc gluten, sunt facute din mazare si atat :).
Le gasiti pe site-ul celor de la Via Naturalia la un pret accesibil si cu siguranta acest sortiment va fi pe gustul vostru!
Acum sa va zic cum si cat de simplu le-am preparat eu, si sa nu va mai zic cat de delicioase au fost, stiti deja 🙂
INGREDIENTE: ( 2 portii)
-150 g fusilli din mazare verde ( https://www.vianaturalia.ro/paste-fara-gluten/1800-fusilli-din-mazare-verde-fara-gluten-250g.html )
-1 ardei kapia sau ardei gras rosu
-2 ridichi
-1 ardei galben
-2 fire de ceapa verde
-3,4 rosii uscate tocate marunt
Pentru sos :
-2 lg ulei de masline
-1 catel de usturoi
-1 lg mix de verdeturi italienesti ( oregano, coriandru, busuioc etc)
-sare dupa gust ( eu la aceasta reteta nu am pus, prefer sa simt gustul condimentelor)
MOD de PREPARARE:
- Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Intre timp taiati legumele si asezati-le pe toate intr-un castron. Legumele le veti pune crude in salata de fussili.
- Pentru sos, amestecati uleiul de masline, verdeturile si usturoiul pisat.
- Continutul sosului il adaugati peste legumele taiate in castron,presarati sare dupa preferinta si serviti cu placere 🙂
Sper sa va placa reteta si sa va bucurati de ea 🙂
- Pastele fara gluten pot fi foarteeeee delicioaseSa ne auzim cu bine si o seara frumoasa!
- Adriana