Chiftele din naut si cel mai bun orez cu turmeric si caju

Atunci cand nu ai prea mare chef sa gatesti, e foarte simplu sa folosesti o conserva de naut pentru a obtine cele mai rapide si delicioase chiftele 🙂

Folosesc de foarteeeee mult timp conservele SunFood si pot sa zic deja ca sunt ajutorul meu de nadejde!72121486_531737750998295_648913783980294144_n

Pentru chiftele aveti nevoie de urmatoarele:

-1 conserva de naut fiert

-1 morcov razuit

-1/2 leg de patrunjel

-sare si piper dupa gust

-2 lg de ulei de masline

-3 lg de pesmet

71213668_384801995734990_2178414237234233344_n

Pentru orez:

-200 g orez integral

-2 lgt de turmeric

-50 g de caju

-2 catei de usturoi

-1 lg ulei de masline

Mod de preparare:

1.Ingredientele pentru chiftele le pasati intr-un blender sau intr-un bol cu o furculita. Nu trebuie sa pasati foarte fin, ci sa lasati o textura grunjoasa a nautului.

2.Formati chiftelutele dupa dimensiunea dorita, apoi le coaceti in cuptorul preincalzit la 180C timp de 15-20 de min.( in functie de cuptor).

3.Intre timp, pregatiti orezul. Fierbeti-l 20 de min la foc mic!

4.Intr-o tigaie adaugati nucile caju si usturoiul si calitile 2,3 min .Cand orezul este gata, il  adaugati peste caju impreuna cu turmericul.

Mie imi place foarte mult combinatia si sper, de asemenea, sa va placa si voua 🙂

O seara frumoasa!

Adriana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s