Naut crocant cu legume la tigaie

Cu totii ne dorim sa mancam de fiecare data preparate sanatoase si usor de gatit, nu-i asa?

Iar cand timpul este limitat, parca nu prea avem atat de mult chef sa stam prin bucatarie!

Azi va propun o masa super rapida, gustoasa si sanatoasa! Naut crocant cu legume la tigaie 🙂73523614_2532992716979455_5299135949794443264_n.jpg

Mie imi place tareeeee mult combinatia aceasta, iar nautul crocant este atat de versatil si usor de folosit in multe preparate !

Iata de ce ingrediente aveti nevoie:

– 1 conserva naut ( eu folosesc nautul SUNFOOD)

-1 mix de legume congelate (broccoli, conopida si morcov)

-20 g caju 

-2 lg ulei de susan (sau de masline)

-40 ml de apa filtrata

-condimente : sare, fulgi de chilli, seminte de susan, boia afumata, verdeturi italienesti74369673_1232790796929060_3171308442962886656_n.jpg

MOD DE PREPARARE:

  1. Fierbeti legumele in apa care a dat in clocot 5 minute.
  2. In tigaie incinsa cu uleiul de susan, adaugati nautul si caju dupa care puneti peste ele condimentele (boia afumata, sare, verdeturi italienesti)
  3. Caliti-le 7-8 minute pana ce observati ca devin crocante.76616516_1798153706996287_2392874169210503168_n.jpg
  4. Puneti legumele peste compozitia de naut si caju si caliti pentru inca 5-6 minute.
  5. Puteti servi preparatul cu sos de caju, simple sau alaturi de sosul rosu preferat!

Noua ne place foarte mult aceasta reteta, si e potrivita pentru cina sau pranz, usor de realizat si plina de nutrienti!

 

2 gânduri despre “Naut crocant cu legume la tigaie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s